КЪМ НОВИЯ САЙТ (от 26.10.2018)НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
Начало » История на новините » Актуално » Конкурс за изработване...
 
Община Сливен организира конкурс за изработване на проекти за детски площадки и прилежащите им зелени площи на територията на град Сливен.


ОБЩИНА СЛИВЕН

организира конкурс за изработване на проекти за детски площадки и прилежащите им зелени площи на територията на град Сливен. Предложението се отправя към училища, читалища, граждански сдружения, инициативни комитети на граждани


Във връзка със Световния ден без автомобили – 22 септември, когато всички заинтересовани хора демонстрират желанието си да бъде запазен чист въздуха на нашата планета, чрез стимулиране използването на алтернативни източници за предвижване например велосипеди, ние от Община Сливен си поставихме задача да видим имат ли нашите деца къде да се научат да карат велосипед, къде да играят, къде техните родители да се чувстват спокойни, че те няма да бъдат притеснени от заливащата ни лавина от автомобили. Това ни накара да покажем нашата съпричастност по проблема и да обявим този конкурс. Искаме нашите най-малки граждани да се включат активно в него и да ни подскажат как искат да изглеждат техните места за игра и отдих.


Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на уебсайта на Община Сливен, както и в местните медии. Резултатите да бъдат оповестени на 22 септември 2004 г. – Световен ден без автомобили. Началната дата за реализация на проектите трябва да бъде не по-късно от 15 октомври 2004 г., а крайната 15 април 2005 г.


Резултатите от изпълнението на проектите ще бъдат оповестени на 22 април 2005 г. по време на честването Световния ден на Земята.


Общи условия

Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ 'ГРАДСКА МОБИЛНОСТ' - СЛИВЕН

Открита трудова борса - Сливен

Прием в първи клас Община Сливен

Прием в подготвителни групи Община Сливен

Прием в детските заведения Община Сливен

Уведомления за инвестиционно предложение

Аз обичам България

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 09.06.2004 г. webmaster