КЪМ НОВИЯ САЙТ (от 26.10.2018)НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
Начало » История на новините » Актуално » Европейски център...
 
Европейски център за обучение ЛАКТЕА – София организира национален конкурс за иновативни практики в сферата на младежката активност в рамките на проект "Младите хора посланици на демократичните ценности и практики", финансиран от Балканския тръст за демокрация.


Национален конкурс "Иновативни практики за младежка активност" - Краен срок за участие - 15 юни 2006 г. ФОРМА ЗА УЧАСТИЕ /изтегли/ ->


Европейски център за обучение ЛАКТЕА - София организира национален конкурс за иновативни практики в сферата на младежката активност в рамките на проект "Младите хора посланици на демократичните ценности и практики", финансиран от Балканския тръст за демокрация.


Конкурсът включва 2 категории: практика и идея за практика. Няма тематично ограничение за инициативите. Практиките и идеите за практики трябва да бъдат осъществени от група младежи - ученици, студенти, членове на младежки организации и др. Практиките могат да бъдат реализирани в образователна среда (училище, университет, НПО) и извън нея. Инициативите могат да обхващат разнообразни дейности с иновативен характер - дискусии, кампании, спортни изяви, творчески и развлекателни занимания, благотворителност, различни идеи в уеб формат и др.


Практиките и идеите за практики, опишете в приложения формат: приложение и изпратете на ел. адрес:Можете да изпратите и снимки от реализирани практики. Период на реализация на практиките - 15 март - 15 юни 2006 г.


Най-добрите практики ще бъдат наградени:

1ва награда - компютър и монитор,

2ра награда - дигитален фотоапарат,

3та награда - принтер.

Най-добрата идея за практика ще бъде наградена със 100 лева.

Освен това първите 20 от класираните практики и идеи за практики ще бъдат поместени в специален бюлетин за най-успешните иновативни младежки инициативи в България. Публикацията ще бъде разпространена сред училища, университети, НПО и др. в цялата страна.


Резултатите от класирането ще бъдат оповестени до 15 юли 2006 г.


Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ 'ГРАДСКА МОБИЛНОСТ' - СЛИВЕН

Открита трудова борса - Сливен

Прием в първи клас Община Сливен

Прием в подготвителни групи Община Сливен

Прием в детските заведения Община Сливен

Уведомления за инвестиционно предложение

Аз обичам България

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 03.05.2006 г. webmaster