КЪМ НОВИЯ САЙТ (от 26.10.2018)НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
Начало » История на новините » Актуално » Стартира кулинарна ...
 
Стартира кулинарна Рибна академия в Сливен


СТАРТИРА КУЛИНАРНА РИБНА АКАДЕМИЯ В СЛИВЕН

Орлин Павлов - специален гост на старта на академиятаРибна академия е четвъртата кампанията от Проект - УНП: BG0713EFF-341-20294 „Промоционална кампания, насочена към подобряване престижа на продуктите от риболов и аквакултури в община Сливен”.


Проектът се осъществява благодарения на подписан в началото на годината договор между Община Сливен и Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултура. Договорът е по мярка 3.4 „Развитие на нови пазари и промоционални кампании” по Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство“ и се финансира от бюджета на Република България и европейски фонд за рибарство.


Целта на промоционалната кампания е да се повиши потреблението на вътрешния пазар на продуктите от риболов и аквакултури, както и да подобри имиджа на сектор „Рибарство“.


„РИБНА АКАДЕМИЯ” цели да насочи вниманието на професионалната ресторантьорска аудитория към разнообразяването и различните възможности за включването на рибата и рибните продукти в менютата на различните типове заведения за хранене.


На 16 юни 2014г. с официален коктейл ще се даде старта на училището за готвачи. За доброто настроение на гостите и участниците в РИБНА АКАДЕМИЯ е поканен поп изпълнителят Орлин Павлов.


Под надслов „Риба си сготви и здрав бъди”, екип от професионални готвачи в рамките на четири поредни дни от 17 до 20 юни ще осъществи кулинарно обучение за записалите се готвачи (начинаещи и напреднали), в тънкостите за съхранението, обработката и приготвянето на рибни специалитети.


За всички участници в РИБНА АКАДЕМИЯ, Община Сливен е предвидила страхотни награди, които ще получат в рамките на академията – ножове, дъски, готварски принадлежности.


Реализацията на цялостната промоционалната кампания предвижда запознаване на аудиторията с доказаната полезност и висока хранителна стойност на продуктите от риболов и аквакултури, като по този начин се повишава хранителната култура и с естимулира повишаването на консумацията на риба и аквакултури у населението.


Информация и записване за кулинарната рибна академия на телефон:


Община Сливен: +359 44 611 311

Изпълнител на проекта: 0887702399Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ 'ГРАДСКА МОБИЛНОСТ' - СЛИВЕН

Открита трудова борса - Сливен

Прием в първи клас Община Сливен

Прием в подготвителни групи Община Сливен

Прием в детските заведения Община Сливен

Уведомления за инвестиционно предложение

Аз обичам България

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 05.06.2014 г. webmaster