КЪМ НОВИЯ САЙТ (от 26.10.2018)НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
Начало » История на новините » Актуално » На 17.11.2011 г. от 14:30 ч. в сградата на Община Сливен - зала "Май"- ще се проведе кръгла маса по въпросите за профилактиката на оралните заболявания при деца...
 
На 17.11.2011 г. от 14:30 ч. в сградата на Община Сливен - зала "Май"- ще се проведе кръгла маса по въпросите за профилактиката на оралните заболявания при деца...


ОТ "ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР – 1 СЛИВЕН" ЕООД


На 17.11.2011 г. от 14:30 ч. в сградата на Община Сливен - зала "Май"- ще се проведе кръгла маса по въпросите за профилактиката на оралните заболявания при деца във връзка с изпълнението на Националната програма за профилактика на оралните заболявания при деца от 0 до 18 години 2009 -2014 година / НППОЗД /. Организатор е д-р Живка Георгиева – регионален координатор за област Сливен на НППОЗД и управител на "Дентален център – 1 Сливен" ЕООД. Мероприятието ще се проведе в присъствието на проф. Мария Куклева – Национален координатор на НППОЗД, зам.-ректор на МУ-Пловдив, ръководител катедра "Детска дентална медицина" – ФДМ, Пловдив.


Да вземат участие в кръглата маса са поканени: областният управител на област Сливен; кметове и ресорните зам.-кметове по здравеопазване и образование на общините Сливен, Нова Загора, Твърдица и Котел; директор на РЗИ – Сливен; директор на РИО – Сливен; председателят на РК на БЗС – Сливен; директори на детски градини и училища, в които се обучават деца от 5 до 9 години на територията на област Сливен.


Акцент на организираното събитие ще се постави върху изпълнението на програмата за безплатно силанизиране на първите постоянни дъвкателни зъби на деца от 0 до 9 години, която стартира на 01.10.2011 г. като част от НППОЗД.


Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ 'ГРАДСКА МОБИЛНОСТ' - СЛИВЕН

Открита трудова борса - Сливен

Прием в първи клас Община Сливен

Прием в подготвителни групи Община Сливен

Прием в детските заведения Община Сливен

Уведомления за инвестиционно предложение

Аз обичам България

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 15.11.2011 г. webmaster