КЪМ НОВИЯ САЙТ (от 26.10.2018)НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
 
Пресслужба на община Сливен - Ученичката Иделина Иванова от СОУ ”Йордан Йовков беше Мениджър за един ден в община Сливен


ПРЕССЛУЖБА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Адрес: Бул."Цар Освободител" 1
Тел.: 044/ 61 11 49факс: 044/ 66 23 50
За контакти: Връзки с общественосттаEmail: press@sliven.bg
Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.


Ученичката Иделина Иванова от СОУ ”Йордан Йовков беше Мениджър за един ден в община СливенМениджър за един ден управлява дирекция в община Сливен

 

На 22.03.2010 г. за девети път се състоя инициативата „Мениджър за един ден”, под патронажа на Министерството на финансите.

Това събитие традиционно се организира в България от "Джуниър Ачийвмънт". Инициативата цели да срещне днешните управленски и бизнес лидери с техните млади последователи и предоставя възможност за обмяна на идеи и опит в рамките на един работен ден.

Ученичката Иделина Иванова от СОУ ”Йордан Йовков” беше за няколко часа директор на дирекция „Икономическо развитие и европейски програми” към община Сливен.

Работния ден на г-ца Иванова в община Сливен започна от кабинета на директора на дирекция „Икономическо развитие и европейски програми”, където г-н Стоян Марков символично предаде своите правомощия. Той я запозна със структурата на дирекцията и в детайли с работата на всеки неин отдел. Иделина Иванова прояви интерес към реализираните и текущи проекти на община Сливен.

В работния ден Иванова посети Европейския Информационен Център Европа Директно – Сливен и се запозна с неговите дейности, както и с работния план за 2010 г. Тя сподели, че е впечатлена от условията на работа и получи богата информация свързана с политиките на ЕС, както и рекламни материали за комуникационните приоритети на 2010 г..

Иванова разказа, че от три години участва в тази инициатива и винаги се чувства, макар и за един ден, мениджър, защото в реални условия се запознава с различните възможности, които предлага държавната администрация за една бъдеща реализация.

 

 


Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ 'ГРАДСКА МОБИЛНОСТ' - СЛИВЕН

Открита трудова борса - Сливен

Прием в първи клас Община Сливен

Прием в подготвителни групи Община Сливен

Прием в детските заведения Община Сливен

Уведомления за инвестиционно предложение

Аз обичам България

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 23.03.2010 webmaster