НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
  
 
Пресслужба на община Сливен - Кметът Стефан Радев се срещна с майки на деца, родени ин витро, с финансовата подкрепа на община Сливен


ПРЕССЛУЖБА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Адрес: Бул."Цар Освободител" 1
Тел.: 044/ 61 11 49факс: 044/ 66 23 50
За контакти: Връзки с общественосттаEmail: press@sliven.bg
Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.


Кметът Стефан Радев се срещна с майки на деца, родени ин витро, с финансовата подкрепа на община Сливен„Общинският фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания на семейства и лица, живеещи на семейни начала в Сливен, е една от най-смислените политики на общината. Ние сме подпомогнали 77 двойки от началото на програмата през 2011 година. Вече има над 20 родени деца. Така че има с какво да се похвалим и програмата ще продължи и напред”. Това каза кметът на Сливен Стефан Радев по време на срещата на майки на деца, родени с финансовата подкрепа на общинския фонд. Срещата се състоя на 8 март в картинната галерия "Май" по инициатива на кмета.

 

Зам.- кметът Пепа Чиликова поздрави майките по случай 8-ми март, Международния ден на жената и техните деца. Малчуганите получиха подаръци от кмета, а майките - цветя по повод празника.

 

„Нека този фонд да се съхрани и да бъде полезен за всички двойки в нашия град, които имат нужда да бъдат подкрепени”. „Благодарение на фонда се сбъдна нашата мечта”. „Голямо щастие е”, споделиха някой от присъстващите родители. „Без ин витрото няма шанс за нас, семействата, които имат проблеми”, посочи Юлия, която е родила и двете си деца – на 8 години и на 6 месеца бебе, с метода ин витро.

 

През миналата година Община Сливен е подпомогнала с над 40 хиляди лева двойки с репродуктивни проблеми

 

08.03.2017г.


Снимки

 

Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

Уведомления за инвестиционно предложение

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 08.03.2017 webmaster