НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
 
Пресслужба на община Сливен - Оздравителният план, съгласуван със служебното правителство, ще се гласува на сесията през април


ПРЕССЛУЖБА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Адрес: Бул."Цар Освободител" 1
Тел.: 044/ 61 11 49факс: 044/ 66 23 50
За контакти: Връзки с общественосттаEmail: press@sliven.bg
Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.


Оздравителният план, съгласуван със служебното правителство, ще се гласува на сесията през априлОздравителният план на община Сливен ще бъде внесен за одобрение от Общинския съвет на редовното му заседание през месец април, обяви кметът Стефан Радев. Той съобщи, че документът е съгласуван със служебния министър на финансите Кирил Ананиев и безлихвеният заем, който може да бъде отпуснат, е в размер на 5 милиона лева. Общината поиска 17,5 милиона лева за да се получи оздравителен ефект.

"Това по-скоро е палиативна мярка, но движейки се по законовата процедура, ние трябва да внесем плана за одобрение в Общинския съвет и да поискаме този заем, който ни е съгласуван от служебния министър. Аз се надявам разговорите да продължат с редовното правителство, за да можем поставим отново въпроса, че това, което е съгласувано, е крайно недостатъчно, за да можем да го наречем оздравителен план", коментира Радев.

На сесията пред април предстои да бъде разгледан Оздравителният план във вид, какъвто е съгласуван от служебното правителство. Ако се изпълнят определени условия, заемът няма да се връща. Парите ще бъдат използвани за разплащане на просрочени задължения от времето на предишни управления на Община Сливен.

 

13.04.2017г.


Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ 'ГРАДСКА МОБИЛНОСТ' - СЛИВЕН

Открита трудова борса - Сливен

Прием в първи клас Община Сливен

Прием в детските заведения Община Сливен

Уведомления за инвестиционно предложение

Аз обичам България

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 13.04.2017 webmaster