НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
 
Пресслужба на община Сливен - Срокът за създаването на Фейсбук група за Сливен се удължава до края на май


ПРЕССЛУЖБА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Адрес: Бул."Цар Освободител" 1
Тел.: 044/ 61 11 49факс: 044/ 66 23 50
За контакти: Връзки с общественосттаEmail: press@sliven.bg
Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.


Срокът за създаването на Фейсбук група за Сливен се удължава до края на майКонкурсът за създаването на Фейсбук група за Сливен продължава и срокът му се удължава до края на месец май, реши Комисията за избор на име, лого и слоган на групата. Председател на Комисията е зам.-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова, членове – Милена Чолакова – директор на Дирекция „Образование, култура и връзки с обществеността“, експерти от дирекцията, изпълняващият длъжността директор на Националната художествена гимназия „Димитър Добрович“ и преподавател по рекламна графика Ташко Попов, преподавателят по иконопис в училището Александър Дойчинов, Добринка Иванова – журналист, Кирил Шахъмов и Елена Христова – представители на Младежки дом-Сливен.

Комисията разгледа 12-те предложения, постъпили до 20 април. След обсъждане членовете не достигнаха до единодушно решение и гласуваха срокът на конкурса да бъде удължен до края на май. На заседанието бе решено групата да бъде създадена с името „Сливен…“ - https://www.facebook.com/groups/199381783903501/ , където до финала да се дават предложения за лого и слоган. Предложенията, дадени до момента, трябва да бъдат публикувани в новосъздадената група. Целта е постигане на по-широко обсъждане и даване на възможност за по-голяма креативност.

С конкурса се поставя начало на мащабна кампания, включваща поредица от инициативи, свързани с новата Фейсбук група, с участието на бизнеса, младежките структури, училища, читалища, културни институти и др.

21.04.2017г.


Снимки

 

Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ 'ГРАДСКА МОБИЛНОСТ' - СЛИВЕН

Открита трудова борса - Сливен

Прием в първи клас Община Сливен

Прием в детските заведения Община Сливен

Уведомления за инвестиционно предложение

Аз обичам България

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 21.04.2017 webmaster