НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
 
Пресслужба на община Сливен - Проблеми от личен и обществен характер поставиха граждани в приемния ден на общинското ръководство


ПРЕССЛУЖБА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Адрес: Бул."Цар Освободител" 1
Тел.: 044/ 61 11 49факс: 044/ 66 23 50
За контакти: Връзки с общественосттаEmail: press@sliven.bg
Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.


Проблеми от личен и обществен характер поставиха граждани в приемния ден на общинското ръководствоПроблеми с инфраструктурата в града и въпроси, свързани с общинска собственост, бяха част от темите, които поставиха граждани по време на днешния приемен ден на общинското ръководство.

Зам.-кметът Стефан Кондузов беше запознат с неуредени междусъседски взаимоотношения заради незаконно строителство и искане за премахване на стари постройки. Граждани направиха предложение за подобряване на състоянието на зелените площи пред жилищния им блок, а други потърсиха съдействие за довършването на проект по водоснабдяването на района, в който живеят.

Пред зам.-кмета Пепа Чиликова инициативен комитет от майки поискаха разрешение за провеждане на благотворителен базар на 15 август в подкрепа на малко дете, което се нуждае от лечение.

Секретарят на общината Валя Радева прие в кабинета си граждани, които поставиха лични въпроси, свързани с общинската собственост, както и настаняването във ведомствени жилища. Бяха обсъдени взаимоотношенията с наемателите в бараките до Техническия университет.

Над 20 граждани посетиха ръководството на общинска администрация Сливен в приемния ден в началото на август. Всички бяха предварително записани за приемен ден на заместник – кметовете Стефан Кондузов, Пепа Чиликова, Румен Иванов и секретаря на общината Валя Радева.

 

03.08.2017г.


Снимки

 

Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ 'ГРАДСКА МОБИЛНОСТ' - СЛИВЕН

Открита трудова борса - Сливен

Прием в първи клас Община Сливен

Прием в детските заведения Община Сливен

Уведомления за инвестиционно предложение

Аз обичам България

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 03.08.2017 webmaster