НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
 
Пресслужба на община Сливен - Сливен ще бъде домакин на футболен турнир „Играй с националите“ от турнето на „Отбор на надеждата“


ПРЕССЛУЖБА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Адрес: Бул."Цар Освободител" 1
Тел.: 044/ 61 11 49факс: 044/ 66 23 50
За контакти: Връзки с общественосттаEmail: press@sliven.bg
Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.


Сливен ще бъде домакин на футболен турнир „Играй с националите“ от турнето на „Отбор на надеждата“Сливен ще бъде домакин на футболен турнир „Играй с националите“ от турнето на „Отбор на надеждата“. Атрактивното футболно шоу ще се проведе на 17 август от 17 ч. на спортната площадка в кв. „ Дружба“, южно от бл. 29.

Всеки, който желае, може да сформира отбор от 5+1 състезатели на възраст над 15 г., да вземе участие в турнира и да стане съперник на националния тим. Допускат се за участие футболни ветерани, юноши старша възраст и любители на футбола. Ще се играе на настилка изкуствена трева, с размери на игрището 35/16 метра.

Всяка година десетки деца и младежи, израснали в институции или в бедност, получават шанса да тренират футбол безплатно с „Отбор на надеждата“, два пъти седмично и да участват в селекционни турнири. 8 от младежите, на възраст над 16 години, ще представят страната на световно първенство, което ще се проведе в Норвежката столица Осло от 29 август до 5 септември.

Тази година в отбора заслужено попаднаха и трима младежи от Сливен- Димитър Любенов, Севдалин Тичалиев и Алекс Кочев. Сериозното представителство на Сливен в националния „Отбор на надеждата” е отлична възможност на повече младежи от това населено място да получат шанс за положителна промяна в живота си чрез футбола.

Турнирът се организира от „ Спорт Мениджмънт България“, със съдействието на Община Сливен.


Снимки

 

Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ 'ГРАДСКА МОБИЛНОСТ' - СЛИВЕН

Открита трудова борса - Сливен

Прием в първи клас Община Сливен

Прием в детските заведения Община Сливен

Уведомления за инвестиционно предложение

Аз обичам България

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 12.08.2017 webmaster