НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
 
Пресслужба на община Сливен - Участници в младежкия лагер "Туида 2017” получиха благодарствени адреси за принос в превенция за употреба на наркотици


ПРЕССЛУЖБА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Адрес: Бул."Цар Освободител" 1
Тел.: 044/ 61 11 49факс: 044/ 66 23 50
За контакти: Връзки с общественосттаEmail: press@sliven.bg
Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.


Участници в младежкия лагер "Туида 2017” получиха благодарствени адреси за принос в превенция за употреба на наркотициПепа Чиликова, зам.-кмет „Хуманитарни дейности” и председател на Обществения съвет за наркотични вещества в Сливен връчи благодарствен адрес на 26 души, организатори и участници в младежкия лагер "Туида 2017”. „Оценяваме Вашия принос в превантивната дейност. Приемете нашите най-искрени благодарности за дарената от Вас помощ и подкрепа. Желаем Ви здраве, лични и професионални успехи”. Това стана днес на редовно заседание на Общинския съвет по наркотични вещества, в което участваха Пепа Чиликова и Валя Радева, секретар на община Сливен.

Поздравителни адреси получиха СУ "Пейо К. Яворов", ПГИ "Д-р Димитър Табаков", СУ "Йордан Йовков", Спортното училище, ПГЕЕ "Мария Кюри", ГПЗЕ "Захарий Стоянов", ПГ по механотехника, ПХГ "Дамян Дамянов". Отличени за принос в организацията бяха Димо Маринов, комендант на лагера, екипът на крепост Туида, ДТА „Тракийче”, КСТ „Сливен”, членовете на съвета по наркотични вещества д-р Юлия Бянкова, Владимир Друмев, Лилия Радева, Елена Гвоздейкова, Борил Димитров, Андрей Алексиев и Владимир Демирев. Специални благодарности за активно участие в проявата получи ученичката Яна Гюзелева.

През юни т.г. на крепостта Туида в Сливен беше проведен петдневен младежки лагер с участието на 232 деца от 7 до 11 клас от 9 училища. Организатори на проявата бяха Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център към община Сливен. Инициативата за провеждане на тематичен младежки лагер целеше превенция на употребата на наркотици и усвояването на здравословни модели на поведение от младите хора. По време на лагера децата изявяваха своите творчески умения и получиха нова информация по темата в неформална обстановка и приятелска среда.

Чиликова благодари на организаторите и участниците в младежкия лагер, на родителите, които проявиха своето доверие към събитието и пожела догодина проявата да прерасне в национална. „За да не стигат наркотиците до децата ни, ние трябва да отговаряме на бързите темпове с които те се развиват и то доста по-напред, във всяко едно отношение, от предишни поколения”, посочи Чиликова.

03.10.2017г.


Снимки

 

Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ 'ГРАДСКА МОБИЛНОСТ' - СЛИВЕН

Открита трудова борса - Сливен

Прием в първи клас Община Сливен

Прием в подготвителни групи Община Сливен

Прием в детските заведения Община Сливен

Уведомления за инвестиционно предложение

Аз обичам България

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 03.10.2017 webmaster