НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
 
Пресслужба на община Сливен - Пенсионерският клуб „Вечна младост” в с. Крушаре чества Деня на възрастните хора. Кметът на Сливен бе гост на празника


ПРЕССЛУЖБА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Адрес: Бул."Цар Освободител" 1
Тел.: 044/ 61 11 49факс: 044/ 66 23 50
За контакти: Връзки с общественосттаEmail: press@sliven.bg
Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.


Пенсионерският клуб „Вечна младост” в с. Крушаре чества Деня на възрастните хора. Кметът на Сливен бе гост на празникаКметът на Сливен Стефан Радев и неговият заместник Румен Иванов днес бяха гости на пенсионерския клуб „Вечна младост” в с. Крушаре. В клуба на пенсионера в селото се състоя тържество, посветено на Деня на възрастните хора. Сред гостите, които уважиха празника бяха кметът на Крушаре Димо Станков и председателката на областната структура на Съюза на пенсионерите Пенка Симеонова.

„Средната възраст и броят на възрастните хора в страната, и в Европа все повече се повишава. Все повече ще става важно в градовете и населените места в страната да бъде осмислено качеството на живот на възрастните хора, за да можем да говорим за динамично развиващи се райони”, посочи кметът Стефан Радев. По думите му отношението към възрастните хора в една държава е белег на цивилизованост и зрялост на обществото. „И аз мисля, че в България, макар и по – бавно, отколкото ни се иска, нещата вървят в правилната посока. По повод празника искам да Ви пожелая здраве за Вас и Вашите семейства, спокойни и достойни старини“, каза още кметът Радев.

Димо Станков заяви, че младото поколение дължи много на възрастните хора. „Уважение, преклонение и почит трябва да е основното отношение към хората с дълъг житейски опит“, каза Станков. Учениците от местното училище изнесоха концертна програма с песни и рецитал. Със свои изпълнения се включи и вокалната група към пенсионерския клуб „Вечна младост“.

 

04.09.2017г.


Снимки

 

Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ 'ГРАДСКА МОБИЛНОСТ' - СЛИВЕН

Открита трудова борса - Сливен

Прием в първи клас Община Сливен

Прием в подготвителни групи Община Сливен

Прием в детските заведения Община Сливен

Уведомления за инвестиционно предложение

Аз обичам България

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 04.10.2017 webmaster