НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
 
Пресслужба на община Сливен - Султанка Петрова: Трябва да показваме добрите примери като Общностния център в Сливен


ПРЕССЛУЖБА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Адрес: Бул."Цар Освободител" 1
Тел.: 044/ 61 11 49факс: 044/ 66 23 50
За контакти: Връзки с общественосттаEmail: press@sliven.bg
Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.


Султанка Петрова: Трябва да показваме добрите примери като Общностния център в СливенЗаместник-министърът на труда и социалната политика Султанка Петрова посети днес Общностния център в Сливен. Тя се запозна с екипа, материалната база и наблюдава методически занимания с децата.

„Впечатлена съм от новата сграда, от уютното и подредено жилище. Мисля че трябва да показваме добрите примери. Трябва да вървим в тази посока – хората, които имат нужда да бъдат подкрепени точно по такъв начин. Надявам се тези услуги да достигнат до хората, които имат нужда, най-вече да се използват ползотворно и с отговорност към местната общност”, заяви Султанка Петрова

Зам.-министърката изрази своята убеденост, че когато всеки един български гражданин почувства подкрепата от страна на държавата, на местната власт, той би се чувствал по-удобно и по-спокойно в собствения си град. Султанка Петрова днес е в Сливен за участие в работна среща-дискусия в областта на демографските и социални проблеми.

Пепа Чиликова, заместник-кмет на община Сливен посочи, че нараства броят на децата и техните семейства в неравностойно положение, които са потребители по този проект и получават подкрепата от Общностен център-Сливен.

Центърът започна дейността си на 1 декември 2016 г. Специалистите работят с деца до 7- годишна възраст и техните семейства. Дейностите са по проект „Предоставяне на интегрирани услуги за ранно детско развитие в Общностен център за деца и семейства Сливен”. Проектът е финансиран от ОП „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд. Неговата стойност е 588 565 лв., като националното финансиране е в размер на 88 284 лева. Продължителността на изпълнение е 29 месеца.

06.10.2017г.

 

 


Снимки

 

Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ 'ГРАДСКА МОБИЛНОСТ' - СЛИВЕН

Открита трудова борса - Сливен

Прием в първи клас Община Сливен

Прием в подготвителни групи Община Сливен

Прием в детските заведения Община Сливен

Уведомления за инвестиционно предложение

Аз обичам България

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 06.10.2017 webmaster