НАЧАЛО |КОНТАКТИ |КАРТА НА САЙТА |НОВОТО В САЙТА
 
Часът на Земята 2013



Часът на Земята 2013

Община Сливен се присъединява към инициативата „Часът на Земята 2013”.


„Часът на Земята” е една от най-мащабните акции на организация „WWF – Световен фонд за дивата природа”. Основната цел на организацията е свързана с опазването на околната среда на планетата. Тази година инициативата ще се състои на 23 март, събота от 20.30 ч. до 21.30 ч. Традиционно подкрепа за Часът на Земята заявяват редица институции, сред които МОСВ, МИЕТ, посолства, международни и национални бизнес и медийни партньори.


По време на този един час, хора от цял свят изключват осветлението в домовете си и се притъмняват известни публични сгради, като символичен жест и в знак на съпричастност към проблемите на промените в климата, и готовност да се окаже съдействие при тяхното решаване. „Часът на Земята” има точно тази цел - да привлече общественото внимание върху проблемите, свързани с промените в климата и употребата на повече ресурси, отколкото човечеството разполага.


За поредна година Община Сливен се присъединява към глобалната инициатива „Часът на Земята 2013г.”, като призовава всички да изключат ненужното осветление поне за един час и да си помислят колко е важно природното наследство и как неговото опазване зависи от всички нас!





































Община Сливен - справка за задължения и плащания

Профил на купувача

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ 'ГРАДСКА МОБИЛНОСТ' - СЛИВЕН

Открита трудова борса - Сливен

Прием в първи клас Община Сливен

Прием в детските заведения Община Сливен

Уведомления за инвестиционно предложение

Аз обичам България

Късноантична и средновековна крепост Туида - гр. Сливен

Инфо Туризъм Сливен

Пътеводител на Сливен

ОП 'Околна среда 2007-2013 г.'

Областен информационен център - Сливен

Община – приятел на детето

 
Последна актуализация: 11.03.2013 г. webmaster